Wie is UniekProduct.nl?

UniekProduct.nl publiceert dagelijks alle unieke producten en aanbiedingen van de dag in één simpel overzicht. UniekProduct.nl verkoopt zelf geen producten aan klanten, maar stuurt u door naar de juiste plek met de mooiste unieke producten en aanbiedingen. U kunt door de aanbieders te verslepen uw eigen volgorde bepalen die u dagelijks kan bekijken. Mocht u geen tijd hebben om elke dag naar UniekProduct.nl te komen kunt u zicht uiteraard ook inschrijven op de nieuwsbrief met een overzicht van al onze aanbieders.

Welke aanbieders geeft UniekProduct.nl weer?

Wij streven ernaar om u steeds meer aanbieders te tonen, de aanbieders die wij op dit moment weergeven zijn: 1dayfly.nl, internetshop.nl, aanbiedingsknaller.nl, kijkshop.nl, ibood.nl, gaveaktie.nl

Wat voor soort producten vind ik op UniekProduct.nl?

De aanbieders zijn zo uiteenlopend, dat we UniekProduct.nl gelukkig niet in één hokje kunnen plaatsen. De unieke producten en aanbiedingen die UniekProduct.nl toont zijn bijvoorbeeld onderverdeeld in: electronica, fashion, gaming, gereedschap en nog veel meer.

Wanneer verschijnt er een nieuw uniek product of aanbieding?

Elke aanbieder heeft een eigen moment van het online zetten van nieuwe producten. De meeste aanbieders wijzigen hun product rond 00.00 uur. Maar voor de exacte tijden per aanbieder kunt u op de informatie button klikken welke u vind aan het kader van de desbtreffende aanbieder.

De aanbieding is verlopen of uitverkocht, is het mogelijk de toch te bestellen?

Dit is helaas niet mogelijk, alle unieke producten en aanbiedingen zijn 1 periode beschikbaar, dit is bijvoorbeeld een dagdeel of een hele dag. Dus wees er snel bij en kijk daarom dagelijks op UniekProduct.nl

Hoeveel dezelfde producten mag ik bestellen?

Het aantal dezelfde producten bestellen bij 1 aanbeider hangt af van de aanbieder. Bij de ene aanbieder mag je meerdere aantallen tegelijk bestellen, bij andere slechts 1 product per dag of dagdeel.

Is de prijs op UniekProduct.nl incl. BTW en verzendkosten?

Alle prijzen die UniekProduct.nl weergeeft zijn incl. BTW. Per aanbieder zijn de verzendkosten verschillend. De één rekent helemaal geen verzendkosten, de ander wel en geeft dat duidelijk aan bij de bestelling. Mocht u meer willen weten over de verzendkosten kunt u op de informatie button klikken welke u vind aan het kader van de desbtreffende aanbieder.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Per aanbieder zijn er verschillende mogelijkheden voor betalen. Alle site gebruiken de meest gebruikte betaalmogelijkheden (iDeal, creditcard, Pay-Pal etc.). Mocht u meer willen weten over de betaalmogelijkheden kunt u op de informatie button klikken welke u vind aan het kader van de desbtreffende aanbieder.

Mijn bestelling is betaald, maar nog niet in huis.

De aanbieders die UniekProduct.nl weergeeft zijn zeer gerenommeerde bedrijven en goedgekeurd door UniekProduct.nl. UniekProduct.nl is alleen een verzamel website van alle scherpe aanbiedingen per dag. UniekProduct is niet verantwoordelijk voor de bestelling bij de aanbieder. UniekProduct.nl is niet verantwoordlijk voor de verdere verkooptrajecten en garantie van de producten. Mocht u meer willen weten over de aanbieder kunt u op de informatie button klikken welke u vind aan het kader van de desbtreffende aanbieder.

Mijn product is defect, wat nu?

UniekProduct is geen verkopende website, maar een verzamelwebsite van alle aanbieders met scherpe aanbiedingen. UniekProduct.nl is niet verantwoordlijk voor de verdere verkooptrajecten en garantie van de producten. Voor vragen kunt u terrecht bij de desbetreffende aanbieder. Mocht u meer willen weten over de aanbieder kunt u op de informatie button klikken welke u vind aan het kader van de desbtreffende aanbieder.

Ik weet een aanbieder die jullie nog niet op UniekProduct.nl hebben staan!

Weet je een website met een dag- of dagdeel aanbieding en staat deze nog niet op UniekProduct.nl, maar zou je deze wel graag in het overzicht zien? Laat het ons weten, dan starten wij een onderzoek naar de aanbieder en zullen we deze toevoegen als deze aan de voorwaarden van UniekProduct.nl voldoet.

Mail ons de link en wij gaan ermee aan de slag!
Klik om een e-mail te sturen naar UniekProduct.nl

Kan ik adverteren op UniekProduct.nl?

Ja dat is mogelijk, indien u aan de voorwaarden voldoet van UniekProduct.nl Neem daarvoor contact op met UniekProduct.nl dan neemt UniekProduct.nl contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om een e-mail te sturen naar UniekProduct.nl

Kan ik een banner van UniekProduct.nl op mijn website plaatsen?

Ja dat kan zeker! Klik hier voor een overzicht van de beschikbare banners.

Mijn vraag staat hier niet tussen...

Mocht uw vraag hier niet tussen staan kunt altijd contact opnemen met UniekProduct.nl
Klik hier om een e-mail te sturen naar UniekProduct.nl