Disclaimer

1 UniekProduct.nl

UniekProduct.nl is een verzamelwebsite van alle unieke producten en aanbiedingen van elke dag. UniekProduct.nl verzamelt deze gegevens automatisch via de website van de aanbieder. De productomschrijving en prijs word door de aanbieder zelf geplaatst, UniekProduct.nl verzameld deze gegevens alleen. De gegevens worden ieder 30 minuten uitgelezen om een zo recent mogelijk weergaven te hebben. UniekProduct.nl is niet aansprakelijk en of verantwoordelijk voor de eventuele fouten of onvolkomenheden van de getoonde informatie van de aanbieders.

UniekProduct is geen verkopende website, maar een verzamelwebsite van alle aanbieders met scherpe aanbiedingen. UniekProduct.nl is niet verantwoordlijk voor de verdere verkooptrajecten en garanties van de producten. Voor vragen of klachten kunt u terrecht bij de desbetreffende aanbieder. Mocht u meer willen weten over de betreffende aanbieder dan kunt u op de informatie button klikken, welke u vind aan het kader van de desbtreffende aanbieder.

2 Definities:

1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als in meervoud):
    - Pagina: Elke bekeken webpagina op deze website;
    - Inhoud: onder meer producten, teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;
    - U: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;
    - Schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.
    - Browsen: Het bekijken van webpagina's op deze website.
    - Links: Verwijzingen naar deze of andere websites.
   

3 Toepasselijkheid:

3.1 Indien u gebruikt maakt van deze website stemt u automatisch in met de Algemene Voorwaarden.
3.2 Uniekproduct.nl behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden op elk gewenst tijdstip wijzigingen.


4 Aansprakelijkheid:

4.1 UniekProduct.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies, veroorzaakt door of in verband met de inhoud van deze website.
4.2 Er word geen garantie gegeven voor het continu functioneren van deze website.